Програма: Почивка на Малдивите, Есен - Зима 2023 - 2024 РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Вид транспорт
Самолет
Дестинация
Малдиви, Малдиви
Продължителност
10 дни / 7 нощувки
Дати на отпътуване
Оферта № Х-106810-П-324

от 0.00 лв.



Таблици с цени

ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА

Обявените цени са по дата на настаняване , а полетите излитат от София с 1 ден по-рано.

ПРОГРАМА:                            

1 ден                            
Излитане от София в 21:25 ч. с полет на AK Turkish Airlines до Мале /през Истанбул/.

2 ден
Пристигане на летище Мале в 12:15 ч. Посрещане и трансфер до избрания от Вас хотел с високоскоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет, в зависимост от избрания хотел. Настаняване и нощувка.     

3 ден - 8 ден        
Закуска в хотела. Свободно време за почивка и възможност да се насладите на прекрасни гледки, чиста вода и невероятният подводен свят на това райско тропическо кътче.  Любителите на водните спортове и изследване на подводния свят имат възможност да се включат в допълнителни екскурзии, които се предлагат в хотелите (срещу заплащане). Във всеки курорт има център за подводно гмуркане, където начинаещите могат да получат международен сертификат. Нощувка.          

9 ден                             
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Трансфер до летището в Мале за полет в 23:30 ч. на AK Turkish Airlines за София /през Истанбул/.

10 ден
Пристигане на летище София в 09:00 ч.              


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София-Истанбул-Мале-Истанбул-София с AK "Turkish Airlines" с чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж 8 кг.
- пътнически и летищни такси /в размер на 425 евро на човек/
- 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел
- трансфери летище-хотел-летище*
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19;
- местна държавна такса

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 6 евро; за лица от 75 до 80 г: 16 евро
- допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане от самия хотел)   
- горивна такса*
- Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - цената на застраховката е в зависимост от стойността на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
- PCR или антигени тестове, ако такива са необходими за влизане в страната               


*Възможни са следните видове трансфери: sea plane - самолет, speed boat - катер, motor boat - моторна лодка, car - автомобил. Всички трансфери са индивидуални и като правило се предоставят от самите хотели.

 

Примерно разписание на полетите с АК "Turkish Airlines":
София - Истанбул    21:25 - 23:50
Истанбул - Мале      02:10 - 12:15
Мале - Истанбул      23:30 - 06:15 + 1 ден
Истанбул - София    08:45 - 09:00

* Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане. При настъпване на промяна, пътниците ще бъдат информирани своевременно.

Забележка: Времената на полетите са местни, часовата разлика между София и Мале е +3 часа 

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ:

1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 50% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 31 дни преди датата на отпътуване.
1.3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.4. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 се заплаща съответния депозит.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт/лична карта и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:  
3.2.1. от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30% от общата цена на туристическия пакет;     
3.2.2. от 44 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;    
3.2.3. от 30 дни и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.  
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
                                 

ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ И УСЛОВИЯ:

-  Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 18. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 30 дни преди датата на отпътуване; 

-  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ: хотелите организират и предлагат собствена екскурзионна програма, като записването и заплащането на екскурзиите става в самия хотел, като цените и разписанието следва да се уточнят на рецепция (провеждането на екскурзиите зависи от атмосферните условия и наличието на достатъчно желаещи)       

-  Горивна такса* е възможно да бъде начислена при промяна на транспортните разходи /гориво/ и летищни такси

-  Включените в програмата оферти са калкулирани при валутен курс 1 USD = 1,75 лв. При промяна на валутния курс с повече от 5% в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването е възможна промяна на цената.

-  Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели;

-  Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТАНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТАНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

- В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение;

- Безвизов режим за български граждани.  Необходими документи за влизане в страната: Паспорт, с минимална валидност 6 месеца.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: - самолетен билет София-Истанбул-Мале-Истанбул-София с AK "Turkish Airlines" с чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж 8 кг. - пътнически и летищни такси /в размер на 425 евро на човек/ - 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел - трансфери летище-хотел-летище* - Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19; - местна държавна такса
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: - доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 6 евро; за лица от 75 до 80 г: 16 евро - допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане от самия хотел) - горивна такса* - Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - цената на застраховката е в зависимост от стойността на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни. - PCR или антигени тестове, ако такива са необходими за влизане в страната